fredag 10 december 2010

Bildspel

Som jag berättat tidigare så höll jag på med ett bildspel från den tiden jag följde Örebro Hockey. Nu är det klart! Aldrig gjort ett bildspel förut men jag är nöjd!

Kommentera mer än gärna!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyckte det var på tok för långt. (tröttnade efter typ 2min..) Fanns en del bra bilder men också många som inte stack ut så mycket och liknade varandra. Tror du hade vunnit på att kortare ner det till kanske 3-4 min och samtidigt ha en tydligare vinkel. Typ visa att det är ett lag med små resurser som har tagit sig till toppen eller något sånt..

Peace!
// Tobbe

Anonym sa...

Toppen Johan!

Jag håller inte med Tobbe, jag tycker det var en bra längd på bildspelet (kanske för att jag själv är fotograf och hockeyintresserad...).

Bilderna är överlag bra, kul också att du valde s/v vilket inte är så vanligt inom sport ö.h.t. :)

Du har lyft fram flera personer inom klubben på ett snyggt sätt, men det jag kan sakna är en ännu tydligare röd tråd.

Annars tycker jag du har gjort ett grymt bra jobb!
// Johan

agnes sa...

det här är underbart! jag tycker alltid om dina bilder men när du blandar dom såhär med med intervjuer och ljud överhuvudtaget blir det så sjuuukt bra! jättekul att få se vad som händer både innan och efter matcherna osv.

jag måste vara jordens sämsta på att ge feedback men jag hoppas det gick fram att jag fullkomligt älskade det här haha. keep up the good work ugglan! :)